Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

Τώρα ας πάνε να ζητήσουν συγνώμη από τον Σιώρα που τον έλεγαν γραφικό…
Τώρα που φτάσαμε στο lockdown σε ολόκληρη την Ευρώπη με τον κίνδυνο να ζήσουμε τις σκηνές που έζησε η Ιταλία τον Μάρτιο, ας πάνε να ζητήσουν συγνώμη από τον Ηλία τον Σιώρα και όλους εκείνους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δημοσιογράφοι τύπου Πορτοσάλτε και πολιτικοί τύπου Άδωνι Γεωργιάδη τους έλεγαν γραφικούς.

ΣΙΩΡΑΣ
Ας πάει τώρα ο Πορτοσάλτε και η Βούλτεψη και ας ζητήσουν συγνώμη από τον Σιώρα και τους υγειονομικούς που τους «έλουζαν» με χαρακτηρισμούς γιατί οι συγκεκριμένοι υγειονομικοί ζητούσαν να στελεχωθεί και να θωρακιστεί το σύστημα Υγείας.

 

Ας πάνε να ζητήσουν συγνώμη όσοι ζητούσαν να συλληφθεί ο Σιώρας και οι άλλοι «γραφικοί» σαν τον Σιώρα γιατί δήθεν έσπαγαν την καραντίνα επειδή στα διαλλείματά τους από τη μάχη με τον κορωνοϊό, αντί να πίνουν καφέ, κινητοποιούνταν και ζητούσαν άμεσους διορισμούς Υγειονομικών.

Ας πάνε να ζητήσουν τώρα συγνώμη από τον Σιώρα και την Ρέτζιου όσοι, λίγο πολύ, μας έλεγαν ότι είναι υπερβολικοί ή και ψεύτες γιατί έλεγαν ότι το σύστημα Υγείας ούτε στελεχώθηκε, ούτε θωρακίστηκε.

Ας πάνε να τους ζητήσουν συγνώμη και αμέσως μετά ας προχωρήσουν σε μαζικούς διορισμούς υγειονομικών εδώ και τώρα, όπως εδώ και τώρα διορίζουν συνοριοφύλακες.
Ας ψηφίσουν εδώ και τώρα το διορισμό Υγειονομικών με ταχύτατες διαδικασίες, όπως ψήφισαν πριν λίγες μέρες με ταχύτατες διαδικασίες τον πτωχευτικό κώδικα προκειμένου να διευκολύνουν τις τράπεζες και τα funds για να αρπάξουν τα σπίτια του κοσμάκη.

Εδώ και τώρα ας διορίσουν υγειονομικούς και ας σταματήσουν να κατηγορούν τον κοσμάκη γι’ αυτά που γίνονται εξαιτίας τους.
Η επιθετικότητα απέναντι στον κόσμο δεν βοηθάει καθόλου στο συμμάζεμα της πανδημίας, γιατί δεν μπορούν να στείλουν τα ΜΑΤ να τον κάνει μαύρο στο ξύλο.
Οργίζουν τον κόσμο ρίχνοντάς του το ανάθεμα και στο ζήτημα του κορωνοϊού.

Εκνευρίζουν τον κόσμο καθώς αυτή τη φορά πάνε ένα βήμα παραπέρα από το «μαζί τα φάγαμε» και λένε στον κόσμο «εσύ φταις για την εξάπλωση του κορωνοϊού».

Χρειάζεται, έστω κι αυτήν την ύστατη στιγμή, να δείξουν λίγο φιλότιμο αυτοί οι αφιλότιμοι, σταματώντας να κατηγορούν τους Έλληνες για τη διασπορά του κορωνοϊού και προχωρώντας σε άμεσους διορισμούς υγειονομικών και ο Ελληνικός λαός θα ανταποκριθεί γιατί σε αντίθεση με αυτούς και μπέσα έχει και φιλότιμο.
                                                                                                                                                                 Ραφαήλ Βασιλειάδης