Dentro        Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

kokkinh shmaia raixstagk sfyrodrepano        10-05-2019
Τελικά ο πατέρας του Τσίπρα ήταν χουντικός, αφού το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Είναι αλήθεια βέβαια ότι δεν μπορεί να ταυτίζεται ο γονέας με τις επιλογές του παιδιού, ούτε το παιδί με τις επιλογές του γονέα. Ας μη λασπώσουμε λοιπόν τον πατέρα του Τσίπρα χωρίς αποδείξεις. Ας μην πούμε τον πατέρα του Τσίπρα χουντικό, αφού αυτό το λένε οι λασπολόγοι φασίστες Καρατζαφέρης και Μητσοτάκης.

Δεν γνωρίζουμε εάν ο πατέρας του Τσίπρα ήταν χουντικός και έπαιρνε εργολαβίες από την χούντα. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι χουντικός κι έχει πάρει εργολαβία την προώθηση όλων των φασιστικών βρωμιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μόνο ένας φασίστας θα μπορούσε να βάλει την υπογραφή του κάτω από μία διακήρυξη, η οποία γράφει «Θα υπερασπιστούμε μία Ευρώπη – από την ανατολή στη δύση και από το βορρά στο νότο. Τριάντα χρόνια πριν, εκατομμύρια άνθρωποι πολέμησαν για την ελευθερία τους και για την ενότητα και γκρέμισαν το Σιδηρούν Παραπέτασμα που είχε διχοτομήσει την Ευρώπη για δεκαετίες…». Μια τέτοια βρωμερή αντικομμουνιστική διακήρυξη υπέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον φασίστα Όρμπαν και άλλους ίδιους φασίστες.

9 ΜΑΗ

Την 9η Μαΐου του 2019, την ημέρα της αντιφασιστικής νίκης σπιλώνοντας τα εκατομμύρια των κομμουνιστών που έπεσαν στη μάχη κατά του φασισμού

Το τι ήταν λοιπόν ο πατέρας του Τσίπρα δεν το γνωρίζουμε αφού αυτοί που βεβαιώνουν τη συνεργασία του με τη χούντα είναι υμνητές της χούντας και γνωστοί ψιθυριστές και προβοκάτορες. Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι τι είναι ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας φασίστας χουντικός γιατί μόνο οι φασίστες και οι χουντικοί αναφέρονται στη Σοβιετική Ένωση και τις Λαϊκές Δημοκρατίες με την αηδιαστική και εμετική φράση «σιδηρούν παραπέτασμα». Ο Αλέξης Τσίπρας εκτός από κωλοτούμπας, ψευταράς και απατεώνας ήθελε να αναβαθμιστεί και σε χουντικό. Το πέτυχε.
                                                                                                                                                 Χαρίδημος Πένσας