Dentro        Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

ΣΩΤΗΡAΣ09-05-2019
Εμένα εάν έλεγαν χουντικό τον πατέρα μου θα τους έπιανα από τον λαιμό, θα τους χτυπούσα κάτω σαν σαρδέλες, θα τους έσπαγα τα κεφάλια. Εμένα εάν έλεγαν ότι ο πατέρας μου έκανε περιουσία παίρνοντας δουλειές από την χούντα θα τους είχα ταράξει στις κλωτσιές, θα τους έλιωνα. Εμένα εάν ταύτιζαν τον πατέρα μου, με οποιοδήποτε τρόπο, με την χούντα θα τους έσκιζα στα δύο.

Ο Τσίπρας, που επιτέθηκε με απίστευτη θρασύτητα και σφοδρότητα πολλές φορές στους κομμουνιστές για την πολιτική τους θέση και την πολιτική τους κριτική, άφησε να διαδίδεται επί σειρά ετών μια τέτοια μεγάλη αθλιότητα για τον πατέρα του από τους δεξιοφασίστες χωρίς να αντιδράσει. Γιατί;! Τώρα, μετά από τόσα χρόνια, έβγαλε μια μπροσούρα με την οποία μας παρουσιάζει τον πατέρα του ως χαμηλών τόνων κομμουνιστή, αριστερό, Πασόκο.

koylhs 3Θέλουμε πολύ να τον πιστέψουμε, αλλά αποδείχτηκε τόσο μεγάλος ψευταράς που δυσκολευόμαστε. 

Ο μόνος λόγος που αφήνουμε μία μικρή πιθανότητα να λέει αλήθεια ο πρωθυπουργός είναι γιατί τις κατηγορίες εναντίον του πατέρα του τις ξεστόμισαν ο φασίστας Καρατζαφέρης και ο πολιτικός εξόριστος της χούντας Κυριάκος Μητσοτάκης.
                                                                                                                           Χαρίδημος Πένσας