« »

Το ’21 που μας κρύβουν ....

Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 23 Μάρτιος 2018

1. Το 1821 δεν ήταν όλοι οι Έλληνες μαζί εναντίον των Τούρκων.

2. Η επανάσταση του 1821 δεν ήταν θρησκευτικός πόλεμος, ξεσηκωμός των Χριστιανών κατά των Μωαμεθανών.

1821ΓΑΛΛΙΑ

Ήταν παιδί της Γαλλικής Επανάστασης, που άνοιξε το δρόμο για να γκρεμιστεί το παλιό (φεουδαρχία) και να έρθει το νέο τότε σύστημα (ο καπιταλισμός).

Διαβάστε περισσότερα: Το ’21 που μας κρύβουν....

Εικονικές συντάξεις !!!

Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018

ΕΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤην πρόθεση της να εφοδιάσει όλους τους συνταξιούχους της χώρας με ειδικά γυαλιά εικονικής πραγματικότητας ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.
Τα ειδικά γυαλιά θα επιτρέπουν στους συνταξιούχους να επισκεφθούν μια σειρά από εικονικά περιβάλλοντα και να ξεχάσουν τις εικονικές τους συντάξεις
Όπως τόνισαν πηγές του υπουργείου Εργασίας, πρόκειται για μια καινοτομία της κυβέρνησης, η οποία στοχεύει να ανακουφίσει τους ηλικιωμένους από τις περικοπές των συντάξεων τους.

Διαβάστε περισσότερα: Εικονικές συντάξεις !!!

Ιδιωτικοποιούμε και ξεπουλάμε τα πάντα !

Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2018

ΕΛΛΑΣ1

Βγήκε στο μεϊντάνι -γύρα- για ξεπούλημα και καυχιέται και πανηγυρίζει για το αίσχος που κατάφερε, με λόγια λάγνα, πλάνα, ψεύτικα, παραγεμισμένα από γκλάμουρ και ξετσιπωσιά. Διαφημίζει την πτώση του ηθικού και των μειωμένων (καθώς νομίζει, ή κάνει πως νομίζει) αντανακλαστικών και αντιδράσεων του Ελληνικού Λαού.

Διαβάστε περισσότερα: Ιδιωτικοποιούμε και ξεπουλάμε τα πάντα !

Τι σχέση έχω εγώ με τις λεμονόκουπες;

Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 20 Μάρτιος 2018

Αφορμή για το κείμενο, κάποια σκυμμένα μάτια παλιών συντρόφων που είτε χάθηκαν, είτε κλονίστηκαν, απογοητεύθηκαν, αλλά κατά βάθος πίστεψαν ότι το ΚΚΕ και η ΚΝΕ ήταν ό,τι καλύτερο προέκυψε στη ζωή τους μέχρι σήμερα.

ΚΚΕ4Παιδιά ακόμη, κάπου εκεί στην αρχή της μεταπολίτευσης, φάνταζε σαν πραγματικότητα η κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Τουλάχιστον αυτό καταγραφόταν στην εφηβεία μας, ο ενθουσιασμός και το πάθος μας ήταν η δυναμική για το νέο κόσμο, το σοσιαλισμό.

Θες λοιπόν το νέο για το κίνημα, ήταν η ίδρυση της ΚΝΕ, η νόμιμη δράση πλέον του ΚΚΕ. Ο Σοσιαλισμός δίπλα μας και οι κατακτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα: Τι σχέση έχω εγώ με τις λεμονόκουπες;

Αντικατάσταση των εικόνων !

Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 18 Μάρτιος 2018

ΕΙΚΟΝΕς ΤΑΜΠΛΕΤ

Την πρόθεση της να προχωρήσει στην αντικατάσταση όλων των εικόνων στους ναούς με τάμπλετ νέας γενιάς στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού της ανακοίνωσε η Εκκλησία της Ελλάδος.
Την απόφαση-έκπληξη ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Ιερών Τεχνολογιών της Αρχιεπισκοπής, πάτερ Πλαιΐσιος, σε ειδική συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ιεράς Συνόδου.

Διαβάστε περισσότερα: Αντικατάσταση των εικόνων !