Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

Ο φασισμός και ο εθνικισμός δεν έχουν θέση στην Ελλάδα και θα εξαλειφθούν με την ανατροπή του βάρβαρου αυτού συστήματος. «Η συνείδηση είναι ο στόχος…» Κρεσέντο ρατσιστικών, ξενοφοβικών λογυδρίων έχουμε το τελευταίο διάστημα με αφορμή την εγκατάσταση προσφύγων - μεταναστών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Δεν θα γίνουμε τα «τέρατα» που θέλουν κάποιοι να μας κάνουν, εξάλλου κάτι τέτοιο είναι ξένο στην ιστορία, στον πολιτισμό, στην κουλτούρα του λαού μας που πάντα αντιστάθηκε χωρίς φόβο σε κατακτητές και επικυρίαρχους όταν όλα έμοιαζαν αδύνατα.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ 2

Θερμοπύλες έστησαν οι κάτοικοι των Βρασνών μην αφήνοντας τους βαρβάρους να περάσουν…

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ 3
Πραγματικοί ήρωες οι κάτοικοι των Βρασνών προέταξαν τα στήθη τους και δεν άφησαν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες να περάσουν και να εγκατασταθούν στον τόπο τους. Οι ηρωικοί κάτοικοι των Βρασνών, οι νέοι τριακόσιοι του Λεωνίδα, κατάφεραν με την σθεναρή τους αντίσταση να αναχαιτίσουν τους απολίτιστους που ήρθαν να μαγαρίσουν τον τόπο μας.

Οι ηρωικοί κάτοικοι των Βρασνών, μαζί με τους υπόλοιπους ηρωικούς κατοίκους όλης της Ελλάδας, μπορεί να άφησαν τα τελευταία χρόνια πάσης φύσεως βάρβαρο να περάσει κι όχι απλά να περάσει αλλά να τους βασανίσει, να τους εξευτελίσει, να τους απειλήσει, να τους ισοπεδώσει, αλλά έβγαλαν όλη την παλικαριά τους πάνω στους κυνηγημένους και τους ανήμπορους.

Αυτοί που άφησαν Γερμανούς, Γάλους, Αμερικανούς, 1ο μνημόνιο, 2ο μνημόνιο, 3ο μνημόνιο, 4ο μνημόνιο, χιλιάδες εφαρμοστικούς νόμους να περάσουν χωρίς κιχ, αυτοί οι ίδιοι βγήκαν και πήραν στο κυνήγι τους ταλαιπωρημένους, τους ξεσπιτωμένους, τους βασανισμένους.

Γι’ αυτό στους Βρασνιώτες μεγάλη τιμή πρέπει αφού άφησαν να περάσουν όλοι οι τοκογλύφοι, οι δολοφόνοι, οι εκβιαστές, αλλά εμπόδισαν τους ρακένδυτους και τους ξυπόλητους λιθοβολώντας τους.