Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

 

 Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Πωγωνίου κ. Κώστα Καψάλη

Αγαπητοί συνδημότες,
Με την έλευση της νέας χρονιάς, στέλνω σε όλους σας τις πιο θερμές μου ευχές για οικογενειακή και προσωπική ευτυχία.
Ο χρόνος που σε λίγες ώρες μας αποχαιρετάει, μας αφήνει μία πικρή γεύση λόγων των δυσβάσταχτων επιπτώσεων από την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας και κατ’ επέκταση οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Ως Δημοτική Αρχή, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με κάθε σεβασμό τους δημότες μας, αντιμετωπίζοντας τις μεγάλες δυσκολίες και προκλήσεις της εποχής μας.
Βασικός μας στόχος θα παραμείνει και το 2018 η αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων αυτής της ιδιαίτερης και συνάμα όμορφης περιοχής και η περαιτέρω ανάπτυξή της, ώστε να πάρει τη θέση που της αξίζει.
Εύχομαι το νέο έτος να είναι παραγωγικό και δημιουργικό για όλους μας και να επιστρέψει στις καρδιές μας η ελπίδα και η αισιοδοξία.
Το 2018 ας φέρει σε όλους μας υγεία, αγάπη, ειρήνη και προκοπή. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Ο Δήμαρχος Πωγωνίου

Κωνσταντίνος Καψάλης

 

 

 

 

 

 

 

 

      

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη

Αγαπητοί Συνδημότες, Αγαπητές Συνδημότισσες, σας εύχομαι χρόνια πολλά!
Εύχομαι από καρδιάς υγεία και δύναμη σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου μας.
Οι πιο θερμές ευχές μας στον Πατραϊκό λαό, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες, τους συνταξιούχους,
που υποφέρουν από την καπιταλιστική κρίση, τα μνημόνια, την αντιλαϊκή πολιτική των αστικών κυβερνήσεων, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του κεφαλαίου.
Αυτές τις ημέρες, η σκέψη μας βρίσκεται στα πιο φτωχά λαϊκά στρώματα. Στους χιλιάδες συνδημότες μας που σιτίζονται από την Τράπεζα Τροφίμων και τα συσσίτια.
Στις οικογένειες που ζουν από τα προνοιακά επιδόματα.
Στους μαθητές του Λαϊκού Φροντιστηρίου του Δήμου και στα παιδιά που έχουν ανάγκη του δεκατιανού για να μην λιποθυμούν στα σχολεία.
Στις λαϊκές οικογένειες, που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια και την περιουσία τους από τους πλειστηριασμούς.
Η σκέψη μας βρίσκεται στους πρόσφυγες, θύματα των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών στην περιοχή μας.
Πιστεύουμε ότι με τη νέα χρονιά θα ενισχυθεί η αντίσταση ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που προστίθενται στα προηγούμενα, για να επιτευχθούν τα ματωμένα πλεονάσματα.
Μοναδική ελπίδα είναι η οργάνωση και η ανασύνταξη του Κινήματος, η ενίσχυση της Συμμαχίας όλων των αδικημένων, με σημαία την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.
Για να ξημερώσουν καλύτερες ημέρες, με τον λαό μας νοικοκύρη στον τόπο του.
Καλή Χρονιά!
Δήμαρχος Πατρέων
Κώστας Πελετίδης

* Οι υπογραμμίσεις δικές μας