Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

ΠελετίδηςΔεν φτάνει που θα δώσει 13ο και 14ο μισθό σε εργαζόμενους, δεν φτάνει που αρνείται να παραχωρήσει αίθουσες σε νόμιμους φορείς προκειμένου αυτοί να οργανώσουν την φιλανθρωπική εγκληματική τους δράση, δεν φτάνει που κάνει πορείες κατά της ανεργίας, αλλά από πάνω προσθέτει σε όλα αυτά και σε πολλά άλλα τη μείωση των ανταποδοτικών τελών σε λαϊκές οικογένειες!

Ναι, μάλιστα! Καλά διαβάσατε! Ο δήμος Πατρέων απαλλάσσει από τα ανταποδοτικά τέλη απόρους, πολυτέκνους με τέσσερα προστατευόμενα τέκνα και άνω, με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 30.000 ευρώ, τριτέκνους με τρία προστατευόμενα τέκνα με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 20.000 ευρώ, άτομα με αναπηρία με ποσοστό αναπηρίας μεγαλύτερο ή ίσο του 67%, και ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 30.000 ευρώ, μακροχρόνια άνεργα ζευγάρια (πάνω από 1 έτος), οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, δηλώνουν στη φορολογική δήλωση μόνο μία κατοικία έως 120 τ.μ. και έχουν ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 7.000 ευρώ.

Εάν όλα τα παραπάνω δεν είναι τρομοκρατική δράση και προσπάθεια ανατροπής του πολιτεύματος και της τάξης του θεού, τότε τι είναι;! Αυτός ο κομμουνιστής με τους κατσαπλιάδες του νομίζουν ότι θα αναβιώσουν την κυβέρνηση του βουνού και θα ανατρέψουν τους νοικοκυραίους! Νομίζουν ότι μπορούν ελεύθερα να απαλλάσσουν τους βρωμοπόδαρους που βρωμάνε τα χνώτα τους πείνα, από φορολογίες και ανταποδοτικά τέλη! Και τι κόφτει το κράτος ρε Πελετίδη εάν οι άχρηστοι, οι βρωμοπόδαροι πεινούν;! Να πεινάσουν κι άλλο κι αυτοί και τα παιδιά τους για να πληρώσουν τον καλό μας κράτος και αν δεν τα καταφέρουν να ψοφήσουν! Εσένα η δουλειά σου Πελετίδη είναι να τους τ’ αρπάξεις κι αν δεν μπορέσεις να τους ξεπαστρέψεις για να γλιτώσει η κοινωνία από τους πεινασμένους κι όχι να κοιτάς να τους γλιτώσεις! Δεν βλέπεις τον Αλέξιο τον λαοκτόνο με τι χάρη ρίχνει τα λαϊκά κεφάλια από τους ώμους τους;! Αυτόν να έχεις ως παράδειγμα κι όχι τους κατσαπλιάδες τους κομμουνιστοσυμμορίτες!

Τζάμπα λόγια! Αγύριστο κεφάλι αυτός ο Πελετίδης! Φανατικός ΚΚές! Όσο υπάρχει θα μολύνει και την υπόλοιπη χώρα! Εδώ και τώρα να ενεργοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός και να μας σώσει από αυτόν τον τρομοκράτη! Εδώ και τώρα να τον αλυσοδέσουν και να τον στείλουν στην Μακρόνησο! Εάν δεν μπορούν ας καλέσουν σε βοήθεια και τον 6ο αμερικανικό στόλο! Ας του ρίξουν και καμία ναπάλμ! Ο Πελετίδης δεν είναι απλός τρομοκράτης! Ο Πελετίδης είναι ραγδαία μεταδιδόμενος ιός που αν δεν αντιμετωπιστεί θα μολύνει σύντομα ολόκληρη τη χώρα και θα βάλει σε κίνδυνο τις κοιλάρες των σαπιοκοιλιάδων που ζούνε τρώγοντας τις σάρκες του λαού και πίνοντας το αίμα του!

Οράτιος Μενιππίδης

πηγή:Αγκίδα