Dentro        Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

Ας δούμε όμως και μια άλλη πλευρά του Αρσένιου Εζνεπίδη, ο οποίος αγιοποιήθηκε, και ανακηρύχθηκε προστάτης των διαβιβάσεων απο την α(χ)ρίστερη πρώην κυβέρνηση με τους ακροδέξιους συγκυβερνούντες!!!!

ΠΑΙΣΟΣ
Ασυρματιστής στον εθνικό στρατό κατά τον εμφύλιο, ήταν ο "ασυρματιστής του θεού" και καλούσε σε συστράτευση με τους κατακτητές Εγγλέζους και Αμερικανούς (μετά τους Γερμανούς)!!!!

Και φυσικά σε συστράτευση με τους δοσίλογους και προδότες γερμανοτσολιάδες που συνέχισαν να λυμαίνονται και να δολοφονούν την χώρα.

Τα περισσότερα συγγράμματα και οι προφητείες του έχουν να κάνουν με εθνικοφασιστικά πρότυπα, για μεγάλη Ελλάδα, για πολέμους εθνικιστικούς να πάρουμε την Πόλη κτλ.....
Αντικομμουνιστικές ρητορικές πασπαλισμένες με πατρίς θρησκεία οικογένεια και η Ελληνίδα γυναίκα πρέπει να είναι καλή……. δούλα και κυρά........

Ας μην παραλείψουμε βέβαια και την μεγάλη μπίζνα στις πλάτες του από πολλές εκκλησίες,
που έβγαλαν για προσκύνημα γκουρλώνοντας ένα σκασμό λεφτά στα παγκάρια από πιστούς,

"άγια" κάστανα,

"άγιες" λαστιχένιες παντόφλες,

"άγια" ζακέτα ........και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!

Δυστυχώς το αστικό κράτος και το σύστημα τέτοιους θέλει,να ταΐζει το πόπολο με δεισιδαιμονίες προφητείες και μεσαιωνικές θεωρίες, και να ψηφίζει ανενόχλητο μνημόνια και αντιλαικά αντεργατικά μέτρα!!!

Σχωρνάτε με οι πιστοί, αλλά εγώ αυτά αποκόμισα από την εικόνα του Αρσένη......... ή αλλιώς Παΐσιου ….!!!
                                                                                                                                                      Versys Linouxomidakis