Dentro        Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

 «Δύναμη Ενότητας                                                

                 και

Ευθύνης για το Πωγώνι» 

 
Δολιανά,   19/11/2014 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΘΕΤΙΚΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΚΑΒ ΔΟΛΙΑΝΩΝ

Η Παράταξή μας, στήριξε από την πρώτη στιγμή την δομή και τον ρόλο του Τομέα ΕΚΑΒ Δολιανών, και παρακολουθεί συνεχώς τον δύσκολο και σημαντικό αγώνα των εργαζομένων του.

Σήμερα οι εξελίξεις δείχνουν να είναι θετικές και αισιόδοξες για την καλύτερη λειτουργία του Τομέα. Ενημερώνουμε τους κατοίκους και πολίτες ότι: μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ κ. Παπαγιαννίδη Δημήτρη, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του στην Αθήνα, την Τρίτη 18 Νοεμβρίου και ώρα 12, σύσκεψημε τον Υπεύθυνο του Τομέα ΕΚΑΒ Δολιανώνκαι Δημοτικό Σύμβουλο της Παράταξής μας κ. Καραγιώργο Γιάννη, παρουσία του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας, με θέμα τα προβλήματα που ανέκυψαν πρόσφατα καθώς και όλα τα ζητήματα που ταλάνιζαν διαχρονικά τον ΤομέαΕΚΑΒ Δολιανών.

Στην σύσκεψη, αφού έγινε μία πλήρη και ουσιαστική ενημέρωση από τον Υπεύθυνο του Τομέα και μετά από εκτενή και διαλογική συζήτηση, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κατανοώντας πλήρως όλα τα ζητήματα που τέθηκαν, έδωσε τις απαραίτητες και αναγκαίες λύσεις. Έτσι λοιπόν ο Τομέας ΕΚΑΒ Δολιανών, πιο δυναμικά από ποτέ, καλείται να παίξει τον μέγιστο κοινωνικό του ρόλο στο Πωγώνι, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης του, στον τομέα της επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας.

Εμείς, εκφράζοντας τα συναισθήματα και τις αγωνίες των κατοίκων, χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την επίλυση των προβλημάτων και ευχόμαστε ολόψυχα στην Διοίκηση και στους εργαζομένους του ΕΚΑΒ, καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που επιτελούν.

 Ο Επικεφαλής της Παράταξης και Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης Γιάννης Ντόντης.