Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

" Στο πρόσωπο μου τιμάται τόσο η Δικαιοσύνη, όσο και η σύγχρονη Ελληνίδα "
Μεγάλη μας τιμή γυναίκες, κατακτήσαμε την ισοτιμία, το δικαίωμα στην εργασία, την ελευθερία της πατρίδας μας.

Τώρα πια σαν γυναίκα η νέα Πρόεδρος δεν θα επικυρώνει τις αντιλαϊκές αποφάσεις της πλειοψηφίας της Βουλής, θα προστατεύσει τα λαϊκά δικαιώματα, τα δικαιώματα των γυναικών, των παιδιών, των εργαζομένων, των συνταξιούχων.

sakelaropoulouΩραία τα παραμύθια θα μου πεις, αλλά τα πιστεύουν μόνο τα παιδιά.

Είναι άλλωστε γνωστός στους πολίτες ο ρόλος του Προέδρου της Δημοκρατίας και προκαθορισμένος να συμπράττει και να συνυπογράφει τα διατάγματα και τους νόμους που πατούν τον λαό μας.
Είναι ο εκλεκτός της άρχουσας τάξης η οποία έχει πολλές εφεδρείες και πολλά προσωπεία για να τον ξεγελά.
Έτσι σήμερα, στην εποχή της βαρβαρότητας, χρειάζεται μια γυναίκα για να κάνει καλά την δουλειά τους. !!!

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Νόμος 3
Στο πρόσωπό της σίγουρα δεν τιμήθηκε η Δικαιοσύνη
Επειδή η κυρία γεμάτη αμετροέπεια δήλωσε ότι στο πρόσωπό της τιμήθηκε η Δικαιοσύνη, θα θέλαμε να της πούμε ότι άλλο πράγμα έκανε η Δικαιοσύνη, που μόνο «τιμήθηκε» δεν είναι.
Η Δικαιοσύνη δεν τιμήθηκε κυρία.
Η Δικαιοσύνη έκανε άλλο πράγμα που «τιμήθηκε» δεν το λες, αφού η Δικαιοσύνη δεν περιορίζεται στο στενό πλαίσιο που έχεις εσύ στο μυαλό σου.
Αυτή η Δικαιοσύνη, που έχεις εσύ στο μυαλό σου, είναι μια κατ’ επίφαση Δικαιοσύνη γιατί είναι Δικαιοσύνη που βιάζεται από τους λίγους και βιάζει τους πολλούς.
Η δική σου Δικαιοσύνη είναι αλήθεια πως τιμήθηκε.
Η άλλη Δικαιοσύνη, η κανονική Δικαιοσύνη, εκείνη που λογαριάζει τον άνθρωπο ανάλογα με την ανθρώπινη υπόστασή του κι όχι ανάλογα με την τσέπη του, δεν τιμήθηκε.
Άσε ήσυχη λοιπόν τη Δικαιοσύνη και το πως τιμήθηκε στο πρόσωπό σου, γιατί Δικαιοσύνη που κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους, είναι Δικαιοσύνη μόνο στο δικό σου το μυαλό και στο μυαλό αυτών που υπηρετείς.
Στο μυαλό αυτών που τους μετατρέπει από φτωχούς σε πένητες.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Νόμος 2

***Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε συνταγματικό το 1ο Μνημόνιο, και όσα δεινά ακολούθησαν τον Ελληνικό λαό και όσα ακόμη προβλέπεται ότι θα έρθουν στο μέλλον.
***Για τις περικοπές 13ης – 14ης σύνταξης και 13ου – 14ου μισθού
***Η πρόεδρος Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, η οποία θέλει να την φωνάζουν Κατερίνα, αποφαίνεται πως η κατάργηση των τριών επιδομάτων, «τεκμηριώνεται επαρκώς» και ούτε μπορεί να θεωρηθεί ότι δεν ήταν αναγκαίο, δεδομένου ότι αυτό το μέτρο, υπαγορεύεται από επιταγές της Ε.Ε.
***Αποφασίζει το οριστικό τέλος σε 13ο – 14ο μισθό των δημοσίων υπαλλήλων.
***Έχει ψηφίσει υπέρ των περικοπών του α’ Μνημονίου
***Έχει ψηφίσει υπέρ των περικοπών του β’ Μνημονίου.
***Έχει ψηφίσει υπέρ της συνταγματικότητας του PSI («κούρεμα») που ρήμαξε τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων.
***Έχει ψηφίσει υπέρ της κατάργησης των Δώρων των δημοσίων υπαλλήλων.
***Απορρίπτει τους ισχυρισμούς των δήμων σχετικά με την εγκατάσταση ΧΥΤΑ σε Κερατέα και Γραμματικό.
***Απορρίπτει το αίτημα ακύρωσης της απόφασης για παραχώρηση 4.000 στρεμμάτων σε Σκουριές στην Ελληνικός Χρυσός και για την διακοπή της υλοτόμησης.
***Απέρριψε ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς των κατοίκων σε Σκουριές διατάσσοντας την συνέχιση των έργων των μεταλλείων.
***Πρότεινε την αθώωση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην δίκη για την Λίστα Λαγκάρντ, πέφτει στα «μαλακά», με το βαρύ κατηγορητήριο σε βάρος του να μετατρέπεται σε πλημμέλημα, το δικαστήριο αποφάσισε ποινή φυλάκισης ενός έτους, με τριετή αναστολή.
***Τάχθηκε κατά της αφαίρεσης της εικόνας του Χριστού από τις αίθουσες των δικαστηρίων.

Η κοινωνία μας -και όχι μόνο η δική μας- είναι μια βαθιά συντηρητική και απολύτως χειραγωγούμενη και αποβλακωμένη κοινωνία, όχι μόνο γιατί υπάρχουν κυρ Παντελήδες αλλά και γιατί οι μη κυρ Παντελήδες που στέκονται απέναντι, έχουν λόγο ύπαρξης μόνο όσο υπάρχουν κυρ Παντελήδες .
Θέλω να πω για να το σπάσω σε λιανά πως το όποιο προοδευτικό πρόσημο ετεροκαθορίζεται μέσα από τις συντηρητικές κι αντιδραστικές νοοτροπίες που θέλει να αντιπαλέψει .
Άρα αυτό που ονομάζουμε προοδευτικό έχει εξαρχής στον πυρήνα του την ήττα, διότι η οπτική του και τα ζητούμενά του προϋποθέτουν την ύπαρξη συντηρητικής πτέρυγας.

                         Σε μια χώρα που η γυναίκα,

 

γατόφιλη,  φιλόζωη,   περιβαλλοντολόγα!
 ΓΑΤΑ 2  dog PNG50412dog PNG50371dog PNG50362  tree PNG216

και διαδικτυακά ενεργή, έχει συμμετάσχει σε περικοπές μισθών και συντάξεων αλλά και στη διαφθορά του συστήματος το οποίο υπηρετεί κι εξυπηρετεί, η φαγούρα των πολλών είναι πώς θα έχει προσβασιμότητα στο Άγιον Όρος και άλλα ιλαρά.

Το ότι αμοίφθηκε για δράσεις κι αποφάσεις που στηρίζουν τη σάπια δημοκρατία, την ατασθαλία των ισχυρών, την εξαθλίωση των αδυνάμων, περνά στο ντούκου.

Ήρωας, πρωταγωνιστής και υψηλό αξίωμα είναι ο άνθρωπος που στέκεται στα δυο του πόδια ελεύθερος, πα να πει υπηρετώντας πανανθρώπινες αξίες όπως η αλήθεια, η ομορφιά, το δίκιο, η μπέσα.
Οι υπόλοιποι είναι κομπάρσοι και σκλάβοι, όσες γάτες κι αν έχουν, όσα χρήματα και πτυχία κι αν διαθέτουν, όσα αξιώματα και να λάβουν ως άξιοι αργυραμοιβοί της σαπίλας !.