Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Εγκληματικότητα, διαφθορά, εγκατάλειψη υποδομών, διαπλεκόμενα επιχειρηματικά συμφέροντα, σχολεία χωρίς θέρμανση, μεγάλοι δημοτικοί φόροι, τεράστιες ελλείψεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, ανύπαρκτα αντιπλημμυρικά έργα, καταλήστευση των λίγων οικονομικών πόρων.

Αυτή και χειρότερη είναι η κατάσταση στην τοπική διοίκηση.

Οι «σωτήρες» χιλιάδες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι οι ίδιοι που με τις πολιτικές και τις πράξεις τους δημιούργησαν αυτή την κατάσταση.
Είναι τα παράσιτα που δεκαετίες τώρα έχουν γαντζωθεί στις τοπικές δομές εξουσίας και ζουν εις βάρος όλων μας, όλοι αυτοί που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την σαπίλα που επικρατεί.

Αυτοί οι «σωτήρες» δεν διστάζουν κάθε φορά να αλλάζουν ονόματα, να δημιουργούν «νέους» συνδυασμούς όπως «Όμορφη Πόλη», «Καθαρή Πόλη», «Μαζί με τους Πολίτες», για να ξεχνάει ο λαός το προηγούμενο «έργο τους» και να του ξανακλέψουν την ψήφο του.

Είναι οι ίδιοι που δεν διστάζουν να παρουσιάζονται σαν «ακομμάτιστοι» και «ανεξάρτητοι», που με μεγάλη ευκολία μετατρέπονται σε μια νύχτα από «δεξιοί» σε «αριστερούς» και το αντίστροφο, που αλλάζουν ανερυθρίαστα τις μεταξύ τους συνεργασίες και συμμαχίες, με μοναδικό σκοπό να αρπάξουν ξανά την κουτάλα και να συνεχίσουν απρόσκοπτα να εφαρμόζουν την κυβερνητική πολιτική και τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Και εσύ τι κάνεις;

Θα συνεχίσεις να διατηρείς με την ψήφο σου και την ανοχή σου αυτή την εκτρωματική κατάσταση;

Μήπως θέλεις να αλλάξουμε λίγο τα πράγματα;

Εάν το θέλεις, τότε μπορείς να το κάνεις.
Εμπιστεύσου και στήριξε την μόνη δύναμη που είναι έξω από αυτό το αλισβερίσι, που δεν κρύβει τις προθέσεις της ούτε αλλάζει ονόματα, που είναι σταθερή στις απόψεις της.

Μην επιλέγεις πρόσωπα ελπίζοντας ότι θα σε σώσουν κάποιοι «σωτήρες»

Άλλαξε τις «συνήθειές σου» και έλα με την  Λαϊκή Συσπείρωση.

Συμπορεύσου με τους κομμουνιστές.

Αντέχεις να φοβίσουμε το κατεστημένο;

Αντέχεις να αλλάξουμε τα πράγματα;

                                                                                                 Γιάννης Βεντούρας