Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

Ο Μεγαλοδύναμος αμφισβητεί και ο ίδιος την ύπαρξη του.

Απογοητευμένος με τις φρίκες που συνεχίζουν να γίνονται στο όνομα του δηλώνει ο Θεός

ΤΗΛΘΕΟΣ«Δεν είστε άνθρωποι εσείς» δήλωσε ο Παντοκράτορας μετά τη νέες τρομοκρατικές επιθέσεις
Βαθύτατα απογοητευμένος με το ανθρώπινο γένος εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά ο Μεγαλοδύναμος, δηλώνοντας ότι μελετά πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει σε άλλο σύμπαν και να ξαναρχίσει από την αρχή.
Σε αποκλειστική συνέντευξη του στο Βατράχι, ο Ποιητής των Όλων εμφανίστηκε αποκαρδιωμένος από την έξαρση των τρομοκρατικών επιθέσεων αλλά και της βίας στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή, επισημαίνοντας ότι, παρότι Παντογνώστης, η ανθρώπινη ηλιθιότητα δεν σταματά να τον εκπλήσσει.
«Ακούστε, κάνω αυτή τη δουλειά κοντά στα 14 δισεκατομμύρια χρόνια τώρα. Στα 2,5 εκατομμύρια περίπου χρόνια από τότε που σας έφτιαξα μου έχετε σκοτίσει τον έρωτα» δήλωσε εκνευρισμένος ο Παντοκράτορας.

«Με το καλημέρα αρχίσατε να βγάζετε τα μάτια σας. Σουμέριοι, Αιγύπτιοι, Ισραηλίτες, Βαβυλώνιοι, Πέρσες, Έλληνες, Ρωμαίοι, Βυζαντινοί, Άραβες, Σταυροφόροι, Οθωμανοί, Προτεστάντες, Καθολικοί, Ταλιμπάν κι αυτοί οι ISIS με τις μαύρες πυτζάμες.

Και τα χρεώνετε όλα σε μένα. Άσε που έχω χάσει τη μπάλα με τα τόσα ονόματα που με φωνάζετε.

Είπα να σας αφήσω στην ησυχία σας αλλά δεν είστε άνθρωποι εσείς πρόσθεσε ο Μεγαλοδύναμος.

Ο Δημιουργός του Σύμπαντος αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας έφτασε πολλές φορές κοντά στο να πατήσει το κουμπί.

«Ξέρετε πόσο εύκολο θα ήταν να σπρώξω λίγο με το πόδι μου έναν κομήτη και να σας αφανίσω; Είδατε τι έπαθαν οι δεινόσαυροι όταν με τσάντισαν. Ή να αφήσω τους εξωγήινους από τον παραδίπλα γαλαξία να σας εξαϋλώσουν;

Με το ζόρι τους κρατάω.

Ο Κύριος των Δυνάμεων παραδέχτηκε πάντως ότι, με αυτά που συμβαίνουν, πολλές φορές έχει αμφισβητήσει και ο ίδιος την ύπαρξη του.«Όταν εμφανίστηκαν οι πρώτοι άθεοι και έλεγαν «δεν υπάρχεις» νόμιζα ότι το έλεγαν γιατί είμαι τέλειος. 

Αλλά με όλα αυτά που γίνονται δε σας κρύβω ότι έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι μπορεί να έχουν δίκιο.»