Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

ΕΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤην πρόθεση της να εφοδιάσει όλους τους συνταξιούχους της χώρας με ειδικά γυαλιά εικονικής πραγματικότητας ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.
Τα ειδικά γυαλιά θα επιτρέπουν στους συνταξιούχους να επισκεφθούν μια σειρά από εικονικά περιβάλλοντα και να ξεχάσουν τις εικονικές τους συντάξεις
Όπως τόνισαν πηγές του υπουργείου Εργασίας, πρόκειται για μια καινοτομία της κυβέρνησης, η οποία στοχεύει να ανακουφίσει τους ηλικιωμένους από τις περικοπές των συντάξεων τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχει ήδη υπογραφεί συνεργασία με γνωστή εταιρεία του εξωτερικού, η οποία θα αναπτύξει ειδικό λογισμικό για τους Έλληνες συνταξιούχους.
Το λογισμικό αυτό θα τους επιτρέπει να επισκέπτονται μια σειρά από εικονικά περιβάλλοντα, όπως την Ελλάδα της δεκαετίες του ’50, ’60, μια εικονική λαϊκή, να βγάλουν εικονικά χρήματα από την τράπεζα ή ακόμα να μαγειρέψουν εικονικά.
«Δυστυχώς για τις μειώσεις των συντάξεων δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα» παραδέχτηκε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Εργασίας.
«Με την μέθοδο της εικονικής πραγματικότητας όμως, οι συνταξιούχοι θα μπορούν να ξεχνάνε τα εικονικά τους εισοδήματα και να μεταφέρονται σε έναν πιο ευχάριστο εικονικό κόσμο, πριν πάνε στον άλλο κόσμο.»
                                                                                                                   το Βατράχι