Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

Μια απάντηση όχι μόνο στους παραχαράκτες της ιστορικής μνήμης, αλλά και της ίδιας της Ιστορίας!

Μερικές Αλήθειες
α. Διάφοροι … κονδυλοφόροι (φυσικά σε διατεταγμένη υπηρεσία) χρόνια τώρα, προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο, ότι τα συμφέροντα μιας χούφτας κεφαλαιοκρατών, ολιγαρχών, πλουτοκρατών, ταυτίζονται με τα συμφέροντα του ελληνικού λαού!

Ένα τεράστιο ψέμα, που όμως καταφέρνουν και το «περνάνε» έχοντας τα μέσα «ενημέρωσης» στα χέρια τους …

β. Όποιος ακόμα πιστεύει ότι ο Ελ. Βενιζέλος (ο … παλιός, γιατί ο καινούργιος είναι ακόμα χειρότερος), ήταν κάτι σαν … εθνάρχης, ας πάρει υπόψη του ότι δεν ήταν παρά ένας ακόμα υπηρέτης της αστικής τάξης, ένας ακόμα κομμουνιστοφάγος – γνωστό το λεγόμενο Βενιζέλειο «ιδιώνυμο», με το οποίο φυλακίστηκαν και εξορίστηκαν χιλιάδες κομμουνιστές.
γ. Στην έναρξη του ελληνο-ιταλικού πολέμου τα περισσότερα στελέχη του ΚΚΕ, ήταν στις φυλακές και παρέμειναν εκεί παρά το γεγονός ότι ζήτησαν να σταλούν στο Μέτωπο!
δ. Η αστική τάξη της χώρας μας, τα αστικά πολιτικά κόμματα, δεν είναι αυτά που ακόμα και σήμερα, αποδέχονται ξένα (αμερικάνικα ή ΝΑΤΟικά) στρατεύματα στη χώρα;
Δεν ήταν οι Εγγλέζοι, δεν ήταν οι Αμερικάνοι, που έχουν παρέμβει στη χώρα μας ΚΑΙ στρατιωτικά;
Αν δε, σκεφτούμε ότι με παρότρυνση του ΝΑΤΟ, ελληνικά στρατεύματα, πολέμησαν π.χ. στην Κορέα, η χώρα μας στην ουσία βοήθησε τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, έλληνες στρατιωτικοί βρέθηκαν στην Βοσνία και αλλού, δεν είναι και πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς ποιοι είναι αυτοί που είτε άθελά τους είτε και θέλοντας, συμβάλουν στην χάραξη συνόρων, στον διαμελισμό της χώρας, στην υπηρέτηση Ξένων Μεγάλων Δυνάμεων!
ε. Τον Μάη του 1936, η στυγνή δολοφονική δικτατορία Μεταξά, δεν δίστασε να αιματοκυλίσει το λαϊκό κίνημα στη Θεσσαλονίκη.
Η σφαγή των εργατών, θα μείνει στίγμα, ως επιλογή της τότε αστικής τάξης.
Δεν θα ξεχαστεί …
στ. Όταν η ναζιστική Γερμανία κατέλαβε την Ελλάδα, το 1941, η δικτατορία Μεταξά και οι Μανιαδάκηδες, παρέδωσαν τους κατακτητές τους φυλακισμένους κομμουνιστές!
ζ. Οι Βούλγαροι, την περίοδο 1940-1944, ήταν μια φασιστική χώρα, που συνεργάστηκε με τον Χίτλερ στην τριπλή κατοχή της Ελλάδας.
η. Το να προσπαθεί κάποιος, να δικαιολογήσει τις σφαγές των ναζί γερμανών, σε βάρος του ελληνικού λαού, λέγοντας ότι έφταιγε το … ΚΚΕ, η ΕΑΜική και ΕΛΑΣίτικη αντίσταση, δεν είναι απλά χυδαίο, δεν είναι απλά ανιστόρητο, εξόφθαλμα προσπαθεί να ξεπλύνει τον ναζισμό και τον φασισμό.
θ. Η Εθνική Αντίσταση του ΕΑΜ, του ΕΛΑΣ, του Άρη Βελουχιώτη, του Στέφανου Σαράφη και χιλιάδων άλλων, εναντίον της τριπλής κατοχής (Γερμανία, Ιταλία, Βουλγαρία), ο Απελευθερωτικός Αγώνας που διεξήγαγε ο Ελληνικός Λαός, έχοντας προμετωπίδα του το Ηρωικό ΚΚΕ, με κορωνίδα του τον Γοργοπόταμο, δεν μπορεί να λερωθεί ούτε χιλιοστό του χιλιοστού από κανέναν χυδαίο, ανιστόρητο, αντικομμουνιστή, εν κατακλείδι φασίστα λιβελογράφο!
ι. Τη θέση των ναζί γερμανών, που αποχώρησαν ηττημένοι από τη χώρα μας (αφού ήδη είχε κατακτηθεί η πρωτεύουσά τους από τον Κόκκινο Στρατό της ΕΣΣΔ), ανέλαβαν … επάξια οι Εγγλέζοι (εγγλέζικα ήταν τα τανκς που αιματοκύλισαν το λαό στο Σύνταγμα τον Δεκέμβρη του ’44) που με τη σειρά τους μας παρέδωσαν στους Αμερικάνους!
                                                                                             από faros

Υπάρχει άραγε κάποιος που «συμβούλευε» το δικτάτορα Παπαδόπουλο και στη συνέχεια τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Ευάγγελο Αβέρωφ και τον Κώστα Μητσοτάκη; Και όμως υπάρχει. Και μάλιστα επιμένει να μας «συμβουλεύει» μέχρι σήμερα.

mertzos


Εδώ  κι  εδώ  κι  εδώ  κι  εδώ