Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

Με Navtex δέσμευσαν την αγαπημένη ψαροταβέρνα του Πάνου Καμμένου

KAMENOS

Δεν έχει τέλος η προκλητικότητα των Τούρκων μετά τη νέα Navtex που εξέδωσε σήμερα η Άγκυρα, η οποία δεσμεύει παραλιακή περιοχή του Πειραιά στην οποία βρίσκεται η αγαπημένη ψαροταβέρνα του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου.
Σύμφωνα με τη νέα Navtex, δεσμεύεται η περιοχή του Μικρολίμανου στην οποία βρίσκεται η αγαπημένη ταβέρνα του υπουργού, με την ονομασία “Ο Γελαστός Μπακαλιάρος”.

Μάλιστα, σε ανακοίνωση της, η Άγκυρα αμφισβητεί ανοικτά την κυριότητα του Μικρολίμανου καθώς μέχρι πριν από μερικές δεκαετίες ήταν γνωστό και ως Τουρκολίμανο.

Συγκεκριμένα, για τις επόμενες 15 μέρες απαγορεύεται στον υπουργό να προσεγγίσει την περιοχή, γεγονός που σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου έχει εξοργίσει τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος έχει ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει δυναμικά στις νέες προκλήσεις της Άγκυρας και να τον καλέσει για ψάρι τις αμέσως επόμενες μέρες.

Ερντογάν: Ο ελληνικός καφές είναι τούρκικος

KAMENOS 2
Εν τω μεταξύ, σε κρεσέντο προκλητικότητας επιδόθηκε και σήμερα ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει “τουρκικό” τον ελληνικό καφέ, προκαλώντας εκ νέου την έντονη αντίδραση της Αθήνας.

Άμεση άλλωστε ήταν άλλωστε και η αντίδραση στις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου στα κοινωνικά δίκτυα, με χιλιάδες χρήστες να αντικαθιστούν τις φωτογραφίες προφίλ τους με φλυτζάνια βαρύ γλυκού ή με ολίγη, ενώ ήδη προγραμματίζεται μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα με κεντρικό σύνθημα

“Ο ΚΑΦΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ”


το Βατράχι‏