Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

Και τώρα τι κάνουμε που μπήκαν οι Τούρκοι στα Μαράσια του Έβρου;!

marasia

Αντιμετωπίζουμε το ζήτημα με ψυχραιμία και προς Θεού δε ρίχνουμε λάδι στη φωτιά! Τα Μαράσια του Έβρου βρίσκονται ακριβώς στα σύνορα με την Τουρκία ψηλότερα από τις Καστανιές και κατοικούνται μόνο από 140 κατοίκους! Το γεγονός της εισβολής Τουρκικών δυνάμεων στα Μαράσια είναι ήσσονος σημασίας αφού δεν εισέβαλε Τουρκικός στρατός αλλά δυνάμεις της Τουρκικής χωροφυλακής! Η Ελλάδα θα προσφύγει σε Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι τα Μαράσια είναι Ελληνικά και ότι η ενέργεια της Τουρκίας είναι εχθρική! Δεν πρέπει όμως για κανένα λόγο να υπάρξει καμία στρατιωτική απάντηση από κανέναν θερμόαιμο γιατί αυτό ακριβώς θέλει η Τουρκία για να δημιουργήσει γενική σύρραξη προκειμένου να «απλώσει» τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τους Κούρδους στα ανατολικά σύνορά της!

Η Ελλάδα πρέπει να κρατήσει στάση αναμονής αφού ήδη οι σύμμαχοι της χώρας μας άρχισαν να παίρνουν θέση υπέρ της Ελλάδας, όπως οι ΗΠΑ οι οποίες σε ανακοίνωση του State Department κάλεσαν Ελλάδα και Τουρκία να επιλύσουν το ζήτημα των διαφιλονικούμενων περιοχών του Αιγαίου και της Θράκης με διάλογο στον οποίο πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις! Η Ελλάδα δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα και να αντιδράσει στην εισβολή της Τουρκικής χωροφυλακής στα Μαράσια! Ο Ερντογάν διανύει τις τελευταίες του στιγμές και βρυχάται όπως βρυχιόταν ο Σαντάμ πριν του πάρουν το κεφάλι!

Ελληνίδες, Έλληνες! Μην πιστεύεται αυτά που βλέπεται με τα μάτια σας! Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες και η Ελλάδα φυλάει καλά τα σύνορά της! Μην ανησυχείτε που η Τουρκική χωροφυλακή εισέβαλε στα Μαράσια! Δεν είναι εισβολή! Είναι ταξίδι αναψυχής που εδώ και καιρό είχαν αποφασίσει να κάνουν τα παιδιά! Μείνετε ψύχραιμοι και μην δίνετε δικαιώματα στον εισβολέα!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει άμα λάχει να πούμε! Σε λίγη ώρα ο εχθρός θα καταλάβει και τον κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό των Αθηνών! Σε λίγη ώρα η φωνή που σου μιλάει θα είναι η φωνή του εχθρού, αλλά εσύ πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος! Καμία αντίδραση δεν πρέπει να υπάρξει στις προκλήσεις των εισβολέων! Οι διεθνείς οργανισμοί είναι σίγουρο ότι τελικά θα δώσουν λύση υπέρ του Ελληνισμού όπως έκαναν και στην περίπτωση της Κύπρου! Έλληνες, μην σηκώσετε όπλο εναντίον του εισβολέα! Αυτό θέλει κι εκείνος για να μας υποδουλώσει! Υπακούστε στις εντολές του και δείξτε του με την υπακοή και την ψυχραιμία σας τι σημαίνει αδούλωτο Ελληνικό πνεύμα!

Θα αναρωτηθεί κανένας τι σόι σενάριο είναι όλο το παραπάνω! Με βάση τα όσα ακούσαμε από πολιτικούς παράγοντες, από τον Δήμο Πατρίκιο κι από άλλους «παπαγάλους» για το επεισόδιο στα Ίμια, εκπονήσαμε ένα σενάριο χρησιμοποιώντας αντί για τα Ίμια τα Μαράσια του Έβρου! Με βάση τη λογική όλων αυτών που ζητούν ψυχραιμία για τον εμβολισμό του Ελληνικού λιμενικού από την Τουρκική ακταιωρό, θεωρούμε το παραπάνω σενάριο πολύ ρεαλιστικό και όχι επιστημονικής φαντασίας! Πριν από λίγο οι Τούρκοι εξέδωσαν ανακοίνωση και κραυγάζουν ότι τα Ίμια είναι Τουρκικά, η Ελλάδα όμως παραμένει ψύχραιμη! Γιατί λοιπόν να μην παραμείνει ψύχραιμη αν οι Τούρκοι «απλωθούν» παραπέρα;! Άλλωστε σύμφωνα με πολιτικούς παράγοντες και «παπαγάλους» δεν υπάρχει κανένας λόγος πολεμικής εμπλοκής αφού υπάρχουν οι διεθνείς οργανισμοί που έχουν παράδοση στην επίλυση διαφορών όπως για παράδειγμα το Κυπριακό!

Η ενδοτική πολιτική των Ελληνικών κυβερνήσεων απέναντι στις Τουρκικές απειλές και διεκδικήσεις το μόνο που μπορεί να φέρει είναι μαύρες ημέρες με σενάρια πολύ χειρότερα από το σενάριο αυτής της γραφής!

                                                                                                                        Ασημάκης