Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

Οι … σύγχρονοι πολιτικοί – εκφραστές και εν πολλοίς και υπηρέτες της αστικής τάξης, τον τελευταίο καιρό πάνε … παρακάτω.
Με το … μάτι στο μέλλον, έχουν καταλάβει και προωθούν μια σειρά «πράγματα» ώστε πιο εύκολα (απ΄ό,τι και οι ίδιοι, αλλά και οι πάτρωνές τους πίστευαν) να χειραγωγήσουν τις λαϊκές μάζες, ώστε πιο εύκολα (το … ίδιο) να εξασφαλίζει τα κέρδη της και την εξουσία της η μπουρζουαζία.
Έτσι, … ανακάλυψαν ότι χρειάζεται:


– Μια πολιτική αποτίμηση της μέχρι τα σήμερα πορείας της σοσιαλδημοκρατίας.
– Μια πολιτική αποτίμηση της μέχρι τα σήμερα πορείας της αριστεράς.
Έτσι, προσβλέπουν και προωθούν:
– Ένα φόρουμ διαλόγου που θα απαρτίζεται από δυνάμεις της αριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας (α, να μην ξεχάσουμε και το … κερασάκι, την … οικολογία), που θα … εφεύρει ένα νέο … όραμα για την … Ευρώπη, μέσω (βεβαίως, βεβαίως) εναλλακτικών … προτάσεων!
– Την … αποκήρυξη της μέχρι τα σήμερα «συνεργασίας» της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας με τις λεγόμενες συντηρητικές δυνάμεις – με κύριο στόχο την διακοπή της όπου σήμερα συντελείται.
Το νέο … σύνθημα, είναι:
– Συνεργασία σε όλα τα επίπεδα μεταξύ σοσιαλδημοκρατίας και αριστεράς!
Άλλωστε, μιλάμε πλέον για … όμορους χώρους – κατά δήλωση του … καναλάρχη Νίκου Παππά.
Σημείωση: Το γεγονός ότι οι αστικές τάξεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες (και φυσικά και της Ελλάδας), ως κύριο εκφραστή και … προωθειτή της παραπάνω στρατηγικής επιλογής, έχουν επιλέξει τον … «δικό μας» μεσιέ Αλέξη Τσίπρα, έχει πολλές και … ποικίλες ερμηνείες και … δικαιολογίες. π.χ. γιατί δεν δέχτηκαν άλλοι …
Για μας, για τον εργαζόμενο Ελληνικό λαό (όπως φυσικά και για τους άλλους λαούς της Ευρώπης), οι παραπάνω επιλογές, τίποτα το θετικό δεν προμηνύει, ίσα – ίσα, που οι όποιες «λύσεις» κι αν επιλεγούν, το μάρμαρο πάλι ο κόσμος θα το πληρώσει.
Όλες οι … προσπάθειες, για τα συμφέροντα της ολιγαρχίας γίνονται!
Έτσι, κατά τις … 10 του … τοτινού μηνού, όσοι … πιστοί, ροβολήστε κατά Θεσσαλονίκη μεριά, να δείξουμε την δύναμή μας!
                                                                                                                                               Από faros