Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

Ποιος μπορεί ν’ αμφισβητήσει την τόλμη τού ΣΥΡΙΖΑ; Κανείς!
Ποιος μπορεί ν’ αμφισβητήσει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑνέλ είναι συνεπέστατη σ’ ό,τι ανέλαβε να πράξει, ολοκληρώνοντας τη βρωμοδουλειά που άφησαν στη μέση οι προηγούμενες κυβερνήσεις; Κανείς!

001

Ποιος μπορεί ν’ αμφισβητήσει πως όλο το χρήμα κι όλος ο πλούτος που υπάρχει και διακινείται ή μουχλιάζει στα θησαυροφυλάκια των μονοπωλίων, προέρχεται απ’ το μόχθο των εργαζομένων και τη φορολόγησή τους; Κανείς!

Ποιος μπορεί ν’ αμφισβητήσει ότι όποιος εργάζεται χωρίς να πληρώνεται απ’ τον εργοδότη του είναι κυριολεκτικά σύγχρονος δούλος; Κανείς!
Όπως εντέλει και κανείς δεν μπορεί ν’ αμφισβητήσει, ότι το κράτος (στην προκείμενη το κράτος ΣΥΡΙΖΑνέλ), προωθεί κυριολεκτικά τη σύγχρονη δουλοκτησία.002


Πώς;
…Απλά, αποφασίζοντας, αντί να δίνει το επίδομα ανεργίας στους άνεργους, να το δωρίζει στους εργοδότες για να πληρώνουν μ’ αυτό τους άνεργους που θα προσλαμβάνουν χωρίς να τους πληρώνουν απ’ την τσέπη τους και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, έτσι για ν’ ανακυκλώνεται η δουλοκτησία, μέχρι να καθιερωθεί δια παντός…

Τύφλα νά ’χει δηλαδή το …όραμα της ναζιστικής Χρυσής Αυγής για επιστροφή στη δουλοκτητική εποχή…003

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                     από ΑΝΕΡΓΟΙ και ΑΦΡΑΓΚΟΙ