Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

Ολγα Γεροβασίλη

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Ολγα Γεροβασίλη, εκπροσώπησε την κυβέρνηση, στις εκδηλώσεις για την αναστήλωση του γεφυριού της Πλάκας. 

Στο χαιρετισμό της χαρακτήρισε το γεφύρι ...«σύμβολο ενότητας και ομοψυχίας», και σημείωσε: 

«Για εμάς η αναστήλωση του γεφυριού της Πλάκας συμβολίζει ταυτόχρονα την αναγέννηση της Ηπείρου, την παραγωγική ανασυγκρότησή της και την κοινωνική ευημερία της. Ετσι ξαναχτίζουμε την Ελλάδα του μέλλοντος. Με σύγχρονα οράματα, πάνω σε παραδοσιακές αξίες»...

Αυτά είπε απ' της Πλάκας το γιοφύρι και όχι, δεν έκανε πλάκα η κα Γεροβασίλη.

Βεβαίως, ετούτη η κυβέρνηση, στο δρόμο που χάραξαν οι προηγούμενες, έχει αποδείξει ότι η «κοινωνική ευημερία» είναι κάτι σαν το «ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν», μιας και ο λόγος για γεφύρια.

Ολημερίς ανέξοδες υποσχέσεις και αυταπάτες στο λαό που το βράδυ γκρεμίζονται μπροστά στην αμείλικτη πραγματικότητα που διαμορφώνει στη ζωή του η κυβερνητική πολιτική για την ανάκαμψη της καπιταλιστικής κερδοφορίας. 

Είναι λογικό με μια τέτοια πολιτική και για έναν τέτοιο, φύσει και θέσει αντιλαϊκό στόχο, να αποζητούν ενότητα και εθνική ομοψυχία...

Η εξαπάτηση του λαού ότι στο δρόμο της σφαγής των δικαιωμάτων του υπάρχει ελπίδα και προοπτική για τα συμφέροντά του, είναι για την κυβέρνηση αυτή τη στιγμή ίσως ο σημαντικότερος στόχος.

 από xristos bellos