Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

 Αστοί και οπορτουνιστές πολιτικοί, πολιτικάντηδες, σαλτιμπάγκοι, ξεπουλημένοι έως και καλοπληρωμένοι παπαγαλίσκοι:

–  Σου λένε ΨΕΜΑΤΑ για τις «γραμμές» που δήθεν δεν μπορείς να ξεπεράσεις, το κάνουν πολύ απλά για να φοβάσαι συνέχεια.

– Σου λένε ΨΕΜΑΤΑ για το λεγόμενο «χρέος» που ενώ το δημιούργησαν οι εφοπλιστές, οι βιομήχανοι και οι τραπεζίτες το αποδίδουν σε σένα, ποντάροντας και πάλι στον φόβο που προκαλεί η άγνοια.

– Σου λένε ΨΕΜΑΤΑ για τους διάφορους «μονοδρόμους» είτε της Ε.Ε., είτε του ΝΑΤΟ, ή και άλλων ιμπεριαλιστικών μηχανισμών. Μπορείς μια χαρά να τους γράψεις στα παλιά σου υποδήματα και να την κάνεις με … ελφαρά πηδηματάκια, χωρίς να νιώθεις τον παραμικρό φόβο.

– Σου λένε ΨΕΜΑΤΑ ότι θα πάθεις «ζημιά» αν τους παρακούσεις, ενώ ζημιές παθαίνεις ΑΚΡΙΒΩΣ γιατί τους ακούς και τους φοβάσαι.

– Σου λένε ΨΕΜΑΤΑ ότι δήθεν θα υπάρξουν «ελλείψεις» αν ξεφύγεις από την «μάντρα» που σε έχουν βάλει, ενώ ακριβώς έχεις ελλείψεις που οι φόβοι σου δεν σε αφήνουν να καταλάβεις ότι «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια».

– Σου λένε ΨΕΜΑΤΑ όταν αναφέρονται σε άλλες χώρες που «παθαίνουν» … πράγματα και … θάματα, ενώ  ΕΚΕΙ συμβαίνουν αυτά, γιατί οι λαοί δεν λένε να διώξουν μαζί με τους φόβους τους και τους τυράννους τους.

– Σου λένε ΨΕΜΑΤΑ ότι θα σε «προστατεύσουν» από εχθρούς που οι ΙΔΙΟΙ δημιουργούν μόνο και μόνο για να φοβάσαι. Σκέψου, ποιος δημιούργησε τους Ταλιμπάν, τους Τζιχαντιστές, κλπ..

– Σου λένε ΨΕΜΑΤΑ, δεξιοί και … αριστεροί, ποντάροντας στους φόβους σου, ότι οι μεν είναι καλύτεροι από τους άλλους, ότι θα «φιάξουν» τα πράγματα, αν κάνεις υπομονή, αν τους εμπιστευτείς – απλά συμβαίνει το γνωστό «αλλάζει ο Μανωλιός και βάζει τα ρούχα του αλλιώς».

Φίλε,
μια και μόνη επιλογή έχεις.

Να ΞΕΦΟΒΗΘΕΙΣ, να βγεις στους δρόμους και να στείλεις στο πυρ το εξώτερον (μην πω στον διάολο και … παρεξηγηθούν οι … θρησκευάμενοι) τους κάθε λογείς ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ !

                                                                                                   Από faros