Dentro        Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

 

... ο Σύλλογος αδυνατεί να διοργανώσει εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο και την Εθνική Αντίσταση ...

ΔΟΛΙΑΝΑ 8/11/2004
«Απάντηση σε έγγραφο»
"... ο Σύλλογος αδυνατεί να διοργανώσει εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο και την Εθνική Αντίσταση το Νοέμβριο του 2004, γιατί το χρονικό διάστημα που απομένει δεν είναι αρκετό για να μπορέσει να διοργανώσει εκδηλώσεις αντάξιες των γεγονότων του Πολυτεχνείου και του έπους της Εθνικής Αντίστασης"
Πρακτικα Δ.Σ. Ν 6/26-9-2004

Είναι προφανής η αγωνία του Δ.Σ. να διοργανώσει εκδηλώσεις άρτια προετοιμασμένες, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αντάξιο ενός Συλλόγου με τον πλούτο της κληρονομιάς που παρέλαβε. Η χρονική καθυστέρηση που προκύπτει από την απόφαση μέχρι την απάντηση (42 μέρες) μάλλον θα οφείλεται στην μεγάλη εκδήλωση των Ρακοκάζανων η οποία όντως ήταν επιτυχημένη και είναι και κριτήριο σύγκρισης της προσφοράς των Δ.Σ. που αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν της αποφάσεις των Γεν. Συνελεύσεων του Συλλόγου μας. Ίσως να είναι και το μοναδικό κριτήριο. Επειδή όμως στην συγκεκριμένη συνεδρίαση ακούστηκαν και προτάσεις που δεν χρειάζονταν ιδιαίτερη προετοιμασία δεν καταλαβαίνουμε το λόγο που δεν επιλέχτηκαν και προτιμήθηκε η παντελής απουσία. Θα μπορούσε για παράδειγμα να πλαισιώσει τις εκδηλώσεις που πάντα γίνονται από τα εκπαιδευτήρια του χωριού μας, καλώντας τους συγχωριανούς να τις παρακολουθήσουν. Θα έβαζε με τον τρόπο αυτό τα εκπαιδευτήρια στην ζωή του χωριού, μιας και είναι κομμάτι του, και θα γινόταν μια καλή αρχή να αναδείξει τις εκδηλώσεις των μαθητών και να μην έχουμε το παράδειγμα του Μουσικού Σχολείου (πριν το πάρουν με το έτσι θέλω) το οποίο παρουσίαζε τη δουλειά του και η συμμετοχή μας ήταν μικρή.
Η απάντηση λοιπόν δεν είναι αρκετά πειστική και θα έπρεπε το Δ.Σ. να είναι πιο προσεκτικό. Δεν θα δώσουμε συνέχεια με υποθετικές ερμηνείες δίνοντας "περίοδο χάριτος" μιας και είναι στο ξεκίνημα της θητείας του.