Dentro        Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

 

Έγινε στις 14 Αυγούστου στο χωριό η εκλογοαπολογιστική συνέλευση

14/8/2004
Έγινε στις 14 Αυγούστου στο χωριό η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου.
Μπορεί τα πεπραγμένα του απερχόμενου Δ.Σ. του Συλλόγου να υπερψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία, όμως, απ’ όλους κρίθηκε ως θετική η προσφορά του κυρίως στις εκδηλώσεις ΡΑΚΟΚΑΖΑΝΑ 2002 και 2003 καθώς και οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα, Αποκριές και Καθαρά Δευτέρα.
Εκείνο, όμως, που συζητήθηκε περισσότερο ήταν η ομόφωνη απόφαση του απερχόμενου Δ.Σ. του Συλλόγου να θεσμοθετήσει την προσφορά αναμνηστικού σε ζώντες Δολιανίτες, που έχουν διαπρέψει στον πολιτισμό, κοινωνική ζωή, αθλητισμό, επιστήμες κλπ και να έχουν στενές σχέσεις με τους Δολιανίτες και το χωριό μας.
Ως αρχή έκρινε σωστό το απερχόμενο Δ.Σ. του Συλλόγου να δοθεί το αναμνηστικό για το καλοκαίρι του 2004 στον ακούραστο συγχωριανό μας γιατρό Γιώργο Γκαμίλη. Ο συγκεκριμένος μετά από 48 χρόνια προσφοράς στην Παιδιατρική και αφού έχει τιμηθεί από πολλά σωματεία, συλλόγους και τους Δήμους Πειραιά και Κερατσινίου, έλαβε από τον απερχόμενο πρόεδρο Γ.Κάλλο το αναμνηστικό κατασυγκινημένος.
Μικρή ήταν η συμμετοχή των μελών στη Γ. Συνέλευση και προκάλεσε άσχημη εντύπωση να είναι το καφενείο γεμάτο από συγχωριανούς μας που τη συμμετοχή τους την είχε και την έχει ανάγκη ο Σύλλογός μας. Είναι λυπηρό όταν γίνονται τέτοιες εργασίες και συζητείται το μέλλον του Συλλόγου και οι μελλοντικές του δραστηριότητες μερικοί να απέχουν προκλητικά.
Οι αρχαιρεσίες έγιναν κανονικά και η πλειοψηφία των μελών που ψήφισαν τίμησαν το μοναδικό ψηφοδέλτιο που υπήρχε με 48 ψήφους υπέρ και 5 λευκά.
Από τη μεριά μου, πιστεύω ότι εκφράζω όλους αυτούς τους Δολιανίτες που θέλουν να προσφέρουν στο Σύλλογο, εύχομαι το νέο Δ.Σ. του να πάρει όλες εκείνες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να συσπειρώσει τους συγχωριανούς μας, για να πλησιάσει τη νεολαία μας, για να ασχοληθεί με την ερασιτεχνική δημιουργία και τελικά ΟΛΟΙ μαζί να προσφέρουμε ότι το δυνατόν καλύτερο στους κατοίκους του χωριού μας και στην πολιτιστική αναβάθμιση της περιοχής μας.

 

 

 

Δολιανά: Καλοκαίρι 2004
Βασίλειος Τσίκος