Dentro        Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου οι εργαζόμενοι του Τομέα Ε.Κ.Α.Β Δολιανών πραγματοποίησαν εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας στα Δολιανά. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πατήρ Φίλιππος, το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων Ε.Κ.ΑΒ. 7ης Περιφέρειας, ο Δολιανίτης Δημοτικός Σύμβουλος Πωγωνίου κ. Σώτος Γιάννης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δολιανών κ. Σκόρδος Γιώργος , ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολιανών κ. Μήλιος Σάκης και κάτοικοι του χωριού.

Εκ μέρους των εργαζομένων ο κ. Καραγιώργος Γιάννης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία. Τόνισε επίσης, την προσφορά και τον σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει ο Παραμεθόριος Τομέας στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Φροντίδα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Πωγωνίου και Ζαγορίου στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Τέλος ευχαρίστησε για άλλη μια φορά, την ιερά Μητρόπολη Δρυινουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης, το Δήμο Πωγωνίου και τον ΑΣΜΕΚ Δολιανών, γιατί με την συνδρομή τους έχουν συμβάλει ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο το κόστος λειτουργίας του Τομέα.