Dentro        Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

thΌ,τι ακολουθεί με κάτι που έχει σχέση με τον Μπογιόπουλο δεν ταιριάζει καθόλου με την ηθικη ή τον τρόπο σκέψης των κομμουνιστών.

Δεν είναι δυνατόν να συμπεριφερόμαστε κατινίστικα, είτε υποστηρίζουμε τη μία είτε την άλλη άποψη.

Αναρτήσεις με κατηγορίες, υπονοούμενα, λάσπη και τέτοια ταιριάζουν σε μια κιτρινίστικη λογική παρασκηνίου και εσφαλμένης αντίληψης σχετικά με το πως πρέπει να αντιμετωπίζονται τέτοιου είδους ζητήματα.

Ταιριάζουν σε άλλους πολιτικούς χώρους και κόμματα.

Σε κάθε επεισόδιο του σίριαλ υπάρχει η τάση να εμφανίζεται ο Μπογιόπουλοςως ο μάρτυρας του κομμουνισμού που οδηγείται στη σφαγή από την αδίστακτη ηγεσία του κόμματος επειδή είναι ισχυρή προσωπικότητα.

Ως τέτοια μάλλον δεν έχει ανάγκη από τους αυτόκλητους προστάτες του.Η αγάπη που τρέφουν όλοι αυτοί στον Μπογιόπουλο είναι ψεύτικη και υποκριτική.

Τον εκτιμούν, τον αναπαράγουν, τον θαυμάζουν αλλά ταυτόχρονα μισουν, απαξιώνουν και πολεμούν με κάθε τρόπο το κόμμα το οποίο ο ίδιος υπηρετεί, λασπολογούν συχνά εναντίον της ιδεολογίας που ο ίδιος πιστεύει και εκφράζει και συστηματικά βάλλουν κατά των συντρόφων του. Ωραία εκτίμηση!

Το ΚΚΕ είναι κόμμα με όργανα και αρχές λειτουργίας. Δεν είναι ομιλος προβληματισμού ούτε πρωτοβουλία για την διάσωση της κεντροαριστεράς!

                                          Περισσότερα  Εδώ  και  Εδώ