Dentro        Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

                                                      Υποκριτές! 
   Ο ορισμός της υποκρισίας είναι όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με αφορμή τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο. Τα αστικά ΜΜΕ προβάλλουν και ξαναπροβάλλουν τα επιτεύγματα των αθλητών με αναπηρίες και οι δηλώσεις πολιτικών παραγόντων δίνουν και παίρνουν για «μεγαλεία της ψυχής» και άλλα τέτοια.



Είναι οι ίδιοι πολιτικοί που έχουν καταδικάσει τα άτομα με αναπηρίες στην ανέχεια και την εξαθλίωση, τους κόβουν τα επιδόματα, τους στερούν τις απαραίτητες θεραπείες που πρέπει να κάνουν, που τους αποκαλούν τραμπούκους επειδή ζητούν συνάντηση με τον υπουργό, που τους χτυπούν τα ΜΑΤ έξω από το υπουργείο.

Είναι οι ίδιοι που από τη μια με την πολιτική τους δείχνουν πόσο νοιάζονται για τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που παλεύουν να ζήσουν μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και από την άλλη παίρνουν αφορμή από την επιτυχία αθλητών με αναπηρίες για να δείξουν ότι είναι δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, πολλοί εκ των οποίων ζουν κι αυτοί με κάποιο από τα πενιχρά και πετσοκομμένα επιδόματα. Τέτοια ξεφτίλα δηλαδή………..